Inductiebeschermer voor Ikea inductie kookplaat of Siemens, Bosch, AEG of Etna

Van ons blog

Heb je een inductie kookplaat en vind je die een beetje saai? Dan is die goed op te leuken met een inductiebeschermer met foto. Je kunt een mooie afbeelding kiezen uit onze collectie, maar zelf een foto uploaden kan ook. We maken hem precies in het formaat dat jij nodig hebt zodat hij past op je Ikea kookplaat, of Siemens, Bosch, AEG, SMEG, Etna, … Eigenlijk maakt het niet uit, want we maken hem tot op de millimeter op maat, en past dus op elk merk inductiekookplaat.

Je inductiebeschermer met prachtige print maken we van aluminium met een beschermende coating, waarbij je kunt kiezen tussen mat en glans. Omdat het lekker stevig materiaal is kun je hem tijdens het koken rechtop tegen je muur aanzetten waardoor die meteen goed beschermd is tegen kookspetters. Je maakt hem daarna makkelijk schoon met een zachte doek en afwasmiddel of keukenreiniger. Je kunt hem ook gewoon onder de kraan houden. Het materiaal is namelijk warmte-, water- en weersbestendig.

De inductiebeschermer is ook leuk te combineren met een spatscherm als je twee prints uitzoekt die goed bij elkaar passen of één foto die we netjes laten doorlopen. Je vindt er genoeg in onze collectie. Wil je liever mooie eigen foto’s aanleveren? Dat kan! Aan welke voorwaarden ze moeten voldoen voor een pixel perfecte afdruk lees je in dit blog. In ditzelfde blog staan ook linkjes naar stockfotosites met prachtige foto’s die je voor een paar euro – of zelfs gratis – kunt downloaden. Geschikt voor op je inductiebeschermer met foto.

Omdat je inductiebeschermer van hoogwaardig stevig materiaal wordt gemaakt krult hij niet om en is hij heel eenvoudig schoon te maken. Er komen vier zachte plastic noppen onder tegen krassen, zo blijft je inductiekookplaat krasvrij. Ook geschikt voor inductiekookplaten met een ingebouwd afzuigsysteem.

Inductiebeschermers haal je altijd van je kookplaat af tijdens het koken. Wacht met terugplaatsen van je inductiebeschermer tot je kookplaat helemaal is afgekoeld. Zet geen hete pannen op je inductiebeschermer.

x Leila