Keukenachterwand met eigen foto

Van ons blog

Wil je je keuken persoonlijker maken? Hoe leuk is het dan om je keukenachterwand met eigen foto samen te stellen. Dat kan bij ons heel eenvoudig in drie simpele stappen.

1- Je foto hier uploaden
2- Formaat doorgeven
3- Montagesysteem kiezen
KLAAR!

Wij maken er een keukenachterwand van in het formaat dat je aan ons hebt doorgegeven en dus precies past. Zelfs met uitsparingen voor stopcontacten of bovenkasten. Opmeten van exact het juiste formaat voor in jouw keuken kun je namelijk super makkelijk zelf aan de hand van onze instructies.

Je keukenachterwand maken we van 3 mm dik aluminium. Dit is een stevig combinatiemateriaal van twee lagen aluminium met een witte toplaag aan de voor- en achterzijde en een zwarte harde kern. Op het hoogwaardig lichte materiaal met super glad oppervlak drukken we je gekozen afbeelding met hittebestendige inkt. Je afbeelding komt daarmee in helder diepe kleuren op je spatscherm voor een prachtige uitstraling.

Een mooie eigen foto aanleveren
Je hebt vast wel eens een foto gemaakt tijdens je vakantie, in de dierentuin of van je huisdier die je graag op een bijzondere plek in je huis wilt hangen. Smartphones hebben tegenwoordig zulke geavanceerde camera’s dat je meeste eigengemaakte foto’s haarscherp en groot genoeg zijn voor een mooie afdruk in groot formaat. Die kun je mooi gebruiken.

Dus heb je een te gekke foto in je telefoon, of op je tablet of laptop upload die dan rechtstreeks naar onze site. Wij controleren bij eigen foto’s áltijd of ze voldoen aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk.

Hoe leuk is zo’n persoonlijke keukenachterwand met eigen foto achter je fornuis of kraan. Of misschien wil je hem wel achter je hele aanrechtblad. Zo’n haarscherpe EYECATCHER springt altijd in het oog als je de keuken in komt of uitgebreid staat te koken… Veel persoonlijker dan saaie tegels of een rvs plaat. Of erger nog, een keukenmuur met kookspetters die je niet goed schoon krijgt.

Want dat is een bijkomend voordeel; onze keukenachterwanden zijn super makkelijk schoon te maken met keukenreiniger of afwasmiddel en een schoonmaakdoekje. Je keukenachterwand met eigen foto maken we van spat- en hittebestendig materiaal. En met onze GRATIS geleverde ophangsystemen en instructies hang je hem eenvoudig zelf op. Zelfs als je geen handige Harry of Harriët bent. Zo hoef je dus niet de hele dag thuis te blijven wachten op een dure installateur.

Upload direct je eigen foto…

 

x Leila