Ben je bijna klaar met je studie Creative Business of volg je een opleiding met focus op Online Marketing? Word je blij van het idee om voor je stage een Online Marketing plan te maken en je kennis van Social Media, SEO optimalisatie en E-mailmarketing in de praktijk te toetsen? Dan wordt dit een super leuke stage voor je.

De maatwerk achterwanden die we via onze webshop verkopen zijn een plaatje om naar te kijken en door jouw inzet van betaalde en onbetaalde Social Campagnes, SEO optimalisatie op de website en gerichte E-mail Marketing heb je al heel snel resultaat. Tijdens je stage krijg je ruimte om de kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk te brengen en leer je zijdelings meer over het ondernemerschap.

Contact
Heb je tijdens het lezen van deze tekst en het scrollen door de website al meteen een paar te gekke ideeën bedacht en weet je al helemaal hoe je het wilt aanpakken? Neem dan contact op met eigenaar Leila via info@kunstinjekeuken.nl. Ik zie graag je creativiteit terug in een korte mail, video of via één van de socials waarin je Kunst in je keuken tagt.

Praktisch
Duur: 3 maanden, evt langer
Periode: september t/m november 2022
Plaats: online of in Amsterdam
Vergoeding: 300,- per maand