Keuken spatscherm op maat

Van ons blog

Maatwerk hoeft helemaal niet duur te zijn… Iedereen heeft een andere keuken en iedereen heeft een andere smaak. Dat is alleen maar mooi. Voor het maken van een unieke keuken is het super leuk om met iets simpels als een spatscherm je keuken veel meer persoonlijkheid te geven.

Je kunt je spatscherm door ons laten maken tot op de millimeter op maat, zodat hij perfect past. Je kunt kiezen uit onze grote collectie prachtige prints, maar zelf eenvoudig een foto uploaden kan ook. Dat maakt het nóg persoonlijker. Wij kijken altijd mee of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk. We zullen dus nooit een ongeschikte foto afdrukken. Dus twijfel je? Gewoon oversteken…! En neem meteen contact met ons op voor advies of een prijsopgave. Aan welke voorwaarden je foto moet voldoen om goedgekeurd te worden lees je in dit blog.

Wil je een keuken spatscherm op maat achter je gehele aanrechtblad? Dan zitten er vast een aantal wandcontactdozen. Uitsneden in je spatscherm die mooi wegvallen achter die contactdozen kunnen wij meenemen tijdens de productie. Opmeten waar die uitsneden precies moeten komen, daar helpen we je uiteraard mee. Dat is echt niet moeilijk. Want als ik het kan, kan jij het ook.

Met het invulformulier dat je van ons krijgt waarop precies staat wat je moet opmeten kan het niet misgaan. Uiteraard hebben we daarnaast ook persoonlijk mailcontact met je voor de perfecte plaatsing. Het enige dat je verder nog nodig hebt is een meetlint en pen en papier. Omdat je keuken spatscherm op maat is gemaakt en het ophangsysteem erbij wordt geleverd zet je hem super snel en heel eenvoudig zelf vast. Ook als je twee linkerhanden hebt zoals ik 🙂

Ben je wel een beetje handig? Dan kun je ook zelf uitsneden maken. Meer daarover zie je op deze filmpjes. Maar laat je vooral inspireren door anderen en bekijk de foto’s van klanten die je zijn voorgegaan.

x Leila