Keuken spatscherm op maat

Van ons blog

Iedereen heeft een andere keuken en iedereen heeft een andere smaak. Om je keuken uniek te maken is het super leuk om die met iets simpels als een spatscherm veel meer persoonlijkheid te geven.

Van een kleiner spatscherm achter je fornuis of kraan tot een grotere achter je hele aanrechtblad en de hoek om. We maken ze tot op de millimeter op maat van hoogwaardig aluminium. Met uitsparingen voor stopcontacten of hoeken voor bovenkastjes die lager hangen dan je afzuigkap, zodat hij perfect past.

Je bestelling begint met kiezen voor een afbeelding uit onze uitgebreide collectie prachtige prints, maar zelf een mooie foto uploaden kan ook. Dat maakt hem nóg persoonlijker. Wij kijken altijd mee of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk. Wees gerust, we zullen NOOIT een ongeschikte foto afdrukken. Dus twijfel je? Neem contact met ons op. Aan welke voorwaarden je foto moet voldoen lees je in dit blog.

Je keukenachterwand maken we van 3 mm dik aluminium. Dat is een stevig combinatiemateriaal van twee lagen aluminium met een witte toplaag aan de voor- en achterzijde en een zwarte harde kern. Op het hoogwaardig lichte materiaal met super glad oppervlak drukken we je gekozen afbeelding met hittebestendige inkt. Je afbeelding komt daarmee in helder diepe kleuren op je spatscherm voor een prachtige uitstraling.

Heeft je keuken spatscherm uitsparingen nodig voor wandcontactdozen? Die kunnen wij meenemen tijdens de productie. Dat maakt het monteren super simpel. We plaatsen de uitsparingen zodanig dat ze mooi wegvallen achter je stopcontacten. Hoeken voor bovenkastjes, waarvan de onderkant vaak lager hangen dan je afzuigkap, kunnen we ook meenemen. Uiteraard helpen we je met bepalen van de exacte plek waar de uitsparingen moeten komen, als je dat lastig vindt. Het is echt niet moeilijk.

Voorbereiding
Het enige wat je nodig hebt is een meetlint, pen en papier. Teken voor jezelf op papier de vorm van je achterwand en de plek van je stopcontacten en/of bovenkastjes. Schrijf de exacte afmetingen op in cm tot 1 mm achter de komma. Aan de hand van deze informatie vul je je bestelling in. En wees gerust, wij zijn gewend om van alles te maken; van kleine rechthoekige spatschermen, tot achterwanden met een afbeelding doorlopend over meerdere muren met uitsparingen voor meerdere stopcontacten en bovenkasten die hoger hangen dan de afzuigkap.

Begin je bestelling met kiezen voor een foto uit onze collectie
Of upload een mooie eigen foto…

Montage
Omdat we je keuken spatscherm op maat maken en leveren met plakstrips en instructies, zet je hem super snel en eenvoudig zelf vast. Ook als je twee linkerhanden hebt 🙂

Ben je een beetje handig? Dan kun je ook zelf uitsneden maken. Meer daarover zie je op deze filmpjes. Maar laat je vooral inspireren door anderen en bekijk de foto’s van klanten die je zijn voorgegaan.

 

x Leila