Over ons

‘Over ons’ ben ik, Leila. En hieronder zie je mij met mijn gezin. Ik kom uit Amsterdam en heb een achtergrond in retail, reclame en ondernemen. Daarnaast heb ik enig technisch inzicht. Ik hou me graag bezig met het stylen van mijn huis; verbouwen, restylen en het bedenken van bijzondere woonitems. Zo verbouwden we een paar jaar geleden onze keuken en bleek die vlekvrije muurverf voor keukens toch niet zo vlekbestendig. Daarom ging ik op zoek naar een spatwand voor achter het fornuis die onze keuken meteen wat meer persoonlijkheid zou geven. Dágen heb ik gegoogled, wat een crime; bestaan er alleen hele saaie spatschermen in een voorbedacht formaat? Of moeten ze perse heel duur zijn wil het een beetje mooi worden?

Toen ben ik mijn eigen keukenachterwand gaan ontwerpen. Ik zocht geschikte materialen die hitte- en vlekbestendig zijn en makkelijk op maat te maken. En vond daarnaast een prachtig stilleven met kazen van één van ‘onze oude meesters’ uit het Rijksmuseum. Onderaan deze pagina zie je het resultaat! Het valt iedereen op die langskomt en ik kreeg zulke leuke reacties. Zo besloot ik er mijn professie van te maken en meer mensen blij te maken met een beetje KunstInJeKeuken! Zo is Kunst in je keuken in 2021 dus begonnen en inmiddels hebben honderden mensen net zo’n mooi spatscherm op maat achter hun fornuis. Daar word ik ook blij van!

De materialen worden regelmatig getest voor verschillende gebruiksdoeleinden. Ze zijn van zo hoge kwaliteit dat ze bestand zijn tegen vocht, UV-licht en weersinvloeden. Daardoor zijn ze ook heel geschikt zijn voor in de badkamer, tuin en op het balkon. Binnenkort volgen Kunst in je badkamer en Kunst in je tuin…

Heb je vragen? Stuur me een mailtje. En vergeet niet Kunst in je keuken te volgen op Facebook en Instagram

x Leila

Spatwand in onze eigen keuken:

Spatscherm keuken Leila

Achterwand als schilderij: