Over ons

‘Over ons’ ben ik, Leila. Op de foto hieronder zie je mij met mijn gezin. We wonen met z’n vijven in een leuke eengezinswoning in een buitenwijk van Amsterdam.
Mijn achtergrond in retail en design komen mij, samen met mijn technische inzicht, heel goed van pas bij het maken van de keuken achterwanden op maat.

Daarnaast hou ik me graag bezig met styling; verbouwen, restylen en het bedenken van bijzondere woonitems.

Zo verbouwden wij een paar jaar geleden onze eigen keuken en bleek die vlekvrije muurverf voor keukens helaas toch niet zo vlekbestendig… Ik ging daarom op zoek naar een spatwand voor achter het fornuis die onze keuken meteen wat meer persoonlijkheid zou geven.

Dágen heb ik gegoogled, wat een crime; bestaan er dan alleen hele saaie spatschermen in een standaard formaat? Of moeten ze perse heel duur zijn wil het een beetje mooi worden?

Toen ben ik mijn eigen keukenachterwand gaan ontwerpen.
Ik zocht en vond een geschikt materiaal dat hitte- en vlekbestendig is en makkelijk op maat te maken. En vond een prachtig stilleven met kazen van één van ‘onze oude meesters’ uit het Rijksmuseum. Onderaan deze pagina zie je het resultaat!

Ons keuken spatscherm valt iedereen op die langskomt en ik kreeg zulke leuke reacties.
Zo besloot ik er mijn professie van te maken en meer mensen blij te maken met een beetje KunstInJeKeuken! Zo is Kunst in je keuken in 2021 dus begonnen en inmiddels hebben honderden mensen net zo’n mooi spatscherm op maat achter hun fornuis. En daar word ik nou blij van!

Heb je vragen? Stuur me een mailtje. En vergeet niet Kunst in je keuken te volgen op Facebook en Instagram enPinterest

x Leila

Spatwand in onze eigen keuken

Keuken_spatscherm_Leila

En dit ben ik!

leila-profiel