Inductiebeschermer voor op je Ikea inductie kookplaat

Van ons blog

Inductiebeschermer voor je Ikea inductie kookplaat, of ander merk

Heb je een inductie kookplaat van Ikea en vind je die een beetje saai of zitten er krassen op? Hoe uniek is het om die op te leuken met een inductiebeschermer met afbeelding. Lees hier hoe wij jouw inductiebeschermer voor je maken zo dat hij precies past.

Bij Kunst in je keuken hebben we een aantal standaard formaten inductiebeschermers 60×52 cm | 78×52 cm | 83×52 cm die precies passen op de verschillende maten Ikea kookplaten. Maar een inductiebeschermer voor een ander merk kookplaat kan natuurlijk ook!

Past geen van bovenstaande afmetingen, dan kunnen we je beschermer tot op de millimeter precies maken in het formaat dat jij nodig hebt. Neem dan direct contact met ons op.

Heeft je inductiekookplaat een opstaande rand in het midden hoger dan 3 mm? Neem ook dan even contact met ons op.

Zelfs een inductie beschermer met een eigen foto is mogelijk. Hoe leuk is dat!

In 5 stappen gaat jouw prachtige kunstwerk direct in productie

1 Selecteer een mooi design uit onze Collectie.
2 Kies het materiaal: Aluminium of Vinyl.
3 Geef het gewenste Formaat inductie beschermer door.
4 Liever met een Eigen Foto. Dat kun je tijdens deze stap aangeven en uploaden.
5 Selecteer je gewenste uitstraling: Zijdeglans of Mat.

KLAAR!

En dan? Dan gaat jouw bestelling nog dezelfde dag in productie. De koerier levert hem 5 werkdagen later bij je af. Veel plezier ermee.

Of je nu een Ikea, Siemens, Bosch, AEG, Bora, SMEG, Etna of Pelgrim inductiekookplaat hebt… Dat maakt niet uit, want wij maken je inductiebeschermer tot op de millimeter op maat, waardoor hij past op elk formaat en elk merk inductiekookplaat. Het begint met het uitzoeken van een prachtige afbeelding uit onze collectie, maar zelf een mooie foto uploaden kan ook.

Onze inductiebeschermers geven jouw keuken een unieke en persoonlijke uitstraling, en zorgen er ook voor dat jouw kookplaat wordt beschermd en heel lang heel mooi blijft. Zo blijft koken leuk!

Je inductiebeschermer, met museumkwaliteit afdruk, maken we óf van aluminium met een beschermende matte of zijdeglans coating, óf van vinyl met een matte uitstraling.

aluminium-wandpaneel-op maat-inductiebeschermer-voor-ikea-inductie-kookplaat-kijk

Onbuigbare inductie beschermer

De onbuigbare beschermers maken we van hoogwaardig aluminium. Omdat het stevig en licht materiaal is kun je die tijdens het koken rechtop tegen je muur zetten, waardoor die goed beschermd is tegen kookspetters.

Na het koken maak je hem makkelijk schoon met een zachte doek en afwasmiddel of keukenreiniger. Je kunt hem ook onder de kraan afspoelen. Het materiaal is namelijk warmte-, water- en weersbestendig. Zo makkelijk!

Inductiebeschermer met noppen voor Ikea inductie kookplaat

Omdat we de aluminium inductiebeschermers van hoogwaardig stevig materiaal maken, krullen ze niet om en zijn ze ook eenvoudig schoon te maken. Afhankelijk van het formaat komen er zes tot acht plastic beschermnoppen onder tegen krassen, zo blijft je inductiekookplaat krasvrij.

De onbuigabre variant is ook zeer geschikt voor inductiekookplaten met een ingebouwd afzuigsysteem.

Sommige inductiekookplaten beginnen te piepen zodra ze helemaal worden afgedekt. Kies dan voor een aluminium variant inductie beschermer. Omdat die met 3 mm hoge beschermnoppen leveren, komt die iets omhoog van je kookplaat te liggen, waardoor je inductiekookplaat nooit zal piepen.

Flexibele inductiebeschermer

Ook op de flexibele vinyl beschermers komen de intense kleuren prachtig tot hun recht. Het materiaal is 0,85 mm dik met een antraciet kleurige magnetische onderkant, waardoor die netjes recht op je inductie kookplaat blijft liggen. Tijdens het koken leg je hem opzij of plak je hem tegen je rvs-koelkast.

De flex variant is, net als de harde onbuigbare versie, makkelijk te reinigen onder de kraan met keukenreiniger of afwasmiddel en een zachte doek.

flexibele_inductie_beschermer

Past Aluminium of Vinyl beter op jouw kookplaat?

Aluminium inductie beschermer (onbuigbaar)

✔︎ Luxe uitstraling
✔︎ Geschikt voor inductie- en elektrische kookplaten
✔︎ Makkelijk achter het fornuis te plaatsen ter bescherming van de keukenmuur tegen spatten tijdens het koken
✔︎ Kies een afbeelding uit onze collectie of voor een eigen foto voor een unieke uitstraling
✔︎ Kies tussen een matte of zijdeglans beschermcoating
✔︎ Makkelijk te reinigen onder de kraan 
✔︎ Ook voor kookplaten met geïntegreerde afzuigkap.
✔︎ Geen gekke piepjes van je inductiekookplaat door de 6 gratis meegeleverde beschermnoppen
✔︎ Wordt op maat gemaakt 
✔︎ Top kwaliteit materiaal: 3 mm dik aluminium
✔︎ Goed te combineren met een keukenspatscherm van Kunst in je Keuken.

Vinyl inductie beschermer (flexibel)

✔︎ Persoonlijke uitstraling
✔︎ Ook geschikt voor inductie- en elektrische kookplaten
✔︎ Makkelijk te reinigen onder de kraan 
✔︎ Kies een afbeelding uit onze collectie of voor een eigen foto voor een unieke uitstraling
✔︎ Wordt op maat gemaakt
✔︎ Hoog kwalitatief materiaal: 0,85 mm dik vinyl met een matte uitstraling
✔︎ Goed te combineren met een keukenspatscherm van Kunst in je Keuken.
✔︎ Budgetvriendelijk

Mooi om te combineren

Een inductiebeschermer is ook leuk te combineren met een spatscherm. Kies twee prints die goed bij elkaar passen, óf je kiest één foto die we netjes laten doorlopen. Je vindt genoeg mooie afbeeldingen in onze collectie

Lever je liever zelf een mooie eigen foto aan? Dat kan ook! Aan welke voorwaarden ze moeten voldoen voor een pixel perfecte afdruk lees je in dit blog. In ditzelfde blog staan ook linkjes naar stockphotosites met prachtige foto’s, die je voor een paar euro – of zelfs gratis – kunt downloaden. Deze foto’s zijn scherp én groot, waardoor ze zeer geschikt zijn als foto voor op je inductiebeschermer.

“Inductiebeschermers haal je altijd van je kookplaat af tijdens het koken. Wacht met terugplaatsen van je inductiebeschermer tot je kookplaat is afgekoeld. En zet geen hete pannen op je inductiebeschermer.”

Daarom dus een inductiebeschermer

Bespaar jezelf een hoop stress en frustratie met een inductiebeschermer op je inductiekookplaat.
Deze perfecte oplossing beschermt je kookplaat tegen vlekken en krassen, verlengt de levensduur van jouw kookplaat én hij geeft je keuken een prachtige uitstraling. Een prachtige en duurzame 3-in-1 oplossing!