Samenwerking met fotografe Wieteke de Kogel

Van ons blog

We zijn een bijzondere samenwerking begonnen met product fotografe Wieteke de Kogel. Haar foto’s zijn wereldwijd bekend en worden sinds 2007 in 62 landen verkocht. Ze zijn goedgekeurd door een streng team van professionele internationale gallery curators. Twee daarvan zijn onlangs gekozen door de Facebook-volgers van Kunst in je keuken en nu dus ook hier te bestellen als spatscherm en wanddecoratie. Daar zijn we erg blij mee! 

Van origine is Wieteke Werktuigbouwundige, daar komt het “technische” in haar foto’s vandaan. Op een dag begon ze met macro fotografie; fotograferen van insecten in de achtertuin. In de tijd dat ze als docent product fotografie voor de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente verbonden was, is ze overgestapt naar kunstzinnige product fotografie. Momenteel geeft ze ook workshops en lezingen. Meer informatie vind je op haar website

Wieteke over haar eigen foto’s: “Ik vind surrealistische foto’s gaaf, maar vooral grafische, strakke foto’s. Ik werk elk stofje, elk krasje op een foto weg. Ze moeten perfect zijn. Het is een uit de hand gelopen hobby”  

Twee van de prachtige foto’s van Wieteke zijn hier te bestellen op een spatscherm, maar ook als wanddecoratie (vierkant, rechthoekig, rond, ovaal en hexagon) voor binnen, maar ook voor buiten. Wil je hier meer over weten neem dan contact op via ons contactformulier.