Kunst in je keuken bekijk je in de showroom

Van ons blog

Vind je het fijner om de materialen van onze spatschermen, achterwanden en inductie beschermers eerst te bekijken en te besnuffelen voordat je die online bestelt? Dat kan bij Keukenstudio Van den Noort en Philip in de De Clerckstraat 38 in Amsterdam. Rini en Lorenzo heten je daar van harte welkom! Laat ze even weten dat je eraan komt via (020) 618 11 15.

De materialen:
✔︎ Prachtig aluminium spatscherm met Lepels en kruiden op Leisteen.
✔︎ Schitterend spatscherm van acrylglas met de lichtjesbruggen gezien vanaf de Amsterdamse Herengracht.
✔︎ Twee hoogwaardige inductiebeschermers prachtige print; één met matte beschermcoating en één met glans.

Zo weet je precies wat je van je spatscherm, achterwand of inductiebeschermer kunt verwachten 🙂 Zie ook deze post op Facebook.

Je kunt onze verschillende materialen ook bekijken in Wormerveer bij Floris Keukens.
✔︎ Aluminium mat
✔︎ Aluminium met matte beschermcoating
✔︎ Aluminium met glans beschermcoating
✔︎ Acrylglas

Eén van onze aluminium achterwanden met matte beschermlaag en prachtige afbeelding van de beroemde Amalfi Coast in Italië is daar in een van de keukens geplaatst. Een plaatje! Hij past tot op de millimeter precies en is vastgezet met permanente ophangstrips. Bekijk hem ook op Facebook of Instagram. Ook kun je er inductiebeschermers met een matte en glanzende beschermcoating bekijken. Absoluut de moeite waard om voor bij de showroom langs te gaan. Gratis parkeren voor de deur en Joost en zijn collega’s zullen je hartelijk verwelkomen.