Trots op ons en op onze klanten!

Van ons blog

Ik schep niet graag op, maar ik ben ontzettend trots op wat we in korte tijd hebben bereikt シ

Begin dit jaar had ik het plan om Kunst in je keuken te beginnen (het verhaal daarachter lees je bij over ons). Half februari was de website klaar, de sociale media waren ingesteld en op 1 maart ben ik echt begonnen.

Nu, drie maanden later, heb ik ruim 70 klanten blij gemaakt met een uniek spatscherm. Daarnaast werk ik samen met een fantastische ontwerper die de ingewikkeldere bestanden opmaakt, zoals uitsnedes voor stopcontacten, spatschermen die de hoek om moeten en waarvan de afbeelding uiteraard netjes door moet lopen, etc.

Onze klanten ben ik dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons hebben om hun keuken meer persoonlijkheid te geven. Foto’s en hun feedback vind je bij onze reviews. En ook op Trustpilot schrijven klanten regelmatig mooie reviews.

Ik ben trots! Op mijzelf, op ons en op onze klanten. En we gaan vooral lekker zo door. Heel veel dank!