Van goed idee naar prachtig eindresultaat

Van ons blog

Je gaat je keuken verbouwen en wilt een prachtige EYECATCHER, waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt elke keer als je ernaar kijkt シ Maar hoe pak je dat nou aan?

Neem Timo… in februari vond hij Kunst in je keuken na een online zoektocht en mailde ons. Hij was bezig zijn keuken te verbouwen en wilde een te gekke eyecatcher langs de hele achterwand van zijn aanrecht: 4,5 meter breed en 70 cm hoog. Groot en best een investering, dus zeker niet iets waar je snel op uitgekeken wilt raken.

Hij vond een aantal super mooie stockfoto’s via de linkjes in ons blog en zette er screenshots van op zijn telefoon. Zo kon hij ze dagelijks bekijken en werd hem snel duidelijk welke afbeelding het perse moest worden.

Om uit te zoeken welk materiaal past bij de perfecte uitstraling ging hij langs bij een van de keukenshowrooms waar onze spatschermen hangen om de materialen te vergelijken. Daar was de keuze snel gemaakt; een glanzende achterwand.

Aan de foto die Timo uitzocht hebben we wat kleine aanpassingen gedaan. Wij kijken namelijk altijd mee of zelf aangeleverde foto’s voldoen aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk. Bij toeval vonden we toen wat mensen verstopt op de afbeelding en die hebben we netjes weggepoetst.

Vorige week was het zover. De achterwand werd door onze koerier bij hem afgeleverd. Timo heeft hem netjes zelf gemonteerd en dit is het prachtige eindresultaat ❥

Timo super blij! En wij ook! Lees zijn review.

 

“Op zaterdag 28 mei ben ik vanaf 14u aanwezig bij Floris Keukens in Wormerveer, dus kom vooral langs om kennis te maken, de materialen te bekijken en vragen te stellen.”