Inductiebeschermer voor op je Ikea inductie kookplaat

Van ons blog

Inductiebeschermer voor Ikea inductie kookplaat, of elk ander merk

Heb je een inductie kookplaat en vind je die een beetje saai? Dan is die goed op te leuken met een inductiebeschermer met foto.
In deze blog lees je welke inductiebeschermer wij voor jou kunnen maken. Bij Kunst in je keuken maken we jouw inductiebeschermer precies in het formaat dat jij nodig hebt, zodat hij past op je kookplaat.

Of je nu een Ikea, Siemens, Bosch, AEG, SMEG, Etna of Pelgrim inductiekookplaat hebt … Dat maakt niet uit, want wij maken je inductiebeschermer tot op de millimeter op maat, waardoor hij past op elk merk inductiekookplaat.

Je kunt een prachtige afbeelding kiezen uit onze collectie, maar zelf een mooie foto uploaden kan ook.
Onze inductiebeschermers geven jouw keuken een prachtige uitstraling, en hij zorgt ervoor dat jouw kookplaat wordt beschermd en heel lang heel mooi blijft. Zo blijft koken leuk! 

aluminium-wandpaneel-op maat-inductiebeschermer-voor-ikea-inductie-kookplaat-kijk

Hoogwaardig materiaal

Je inductiebeschermer, met museumkwaliteit afdruk, maken we van aluminium met beschermende coating, waarbij je kunt kiezen tussen mat en zijdeglans.
Omdat het lekker stevig materiaal is, kun je hem tijdens het koken rechtop tegen je muur zetten, waardoor die goed beschermd is tegen kookspetters.

Na het koken maak je hem makkelijk schoon met een zachte doek en afwasmiddel of keukenreiniger. Je kunt hem ook onder de kraan afspoelen. Het materiaal is namelijk warmte-, water- en weersbestendig.

Een prachtige foto uitzoeken

De inductiebeschermer is ook leuk te combineren met een spatscherm, als je twee prints uitzoekt die goed bij elkaar passen of je kiest één foto die we netjes laten doorlopen. Je vindt er genoeg in onze collectie. Of neem een kijkje op onze sociale mediakanalen voor inspiratie Pinterest Instagram Facebook

Lever je liever zelf een mooie eigen foto’s aan? Dat kan ook! Aan welke voorwaarden ze moeten voldoen voor een pixel perfecte afdruk lees je in dit blog.
In ditzelfde blog staan ook linkjes naar stockphotosites met prachtige foto’s, die je voor een paar euro – of zelfs gratis – kunt downloaden. Deze foto’s zijn scherp én groot, waardoor ze zeer geschikt zijn als foto voor op je inductiebeschermer.

Inductiebeschermer voor Ikea inductie kookplaat

Omdat je inductiebeschermer van hoogwaardig stevig materiaal wordt gemaakt, krult hij niet om en is hij ook heel eenvoudig schoon te maken. Afhankelijk van het formaat komen er vier tot zes plastic beschermnoppen onder tegen krassen, zo blijft je inductiekookplaat krasvrij. Ook geschikt voor inductiekookplaten met een ingebouwd afzuigsysteem.

Sommige inductiekookplaten beginnen te piepen zodra die helemaal is afgedekt. Maar omdat wij de harde inductiebeschermers met 3 mm hoge beschermnoppen leveren, komt die iets omhoog van je kookplaat af. waardoor je inductiekookplaat nooit zal piepen. 

Zo bestel je je inductiebeschermer in onze shop

In onze shop bestel je een harde variant inductiebeschermer door het hele bestelproces voor de keukenspatschermen te doorlopen. Alleen geef je bij de opmerkingen in de winkelwagen aan dat je deze gaat gebruiken als inductiebeschermer. Wij brengen er dan een extra coating op aan en je ontvangt er beschermnoppen en plak instructies bij. Super eenvoudig!

Liever eerst even contact met ons voor overleg? Dat kan! Wij sturen je ook net zo makkelijk een factuur.

Flexibele inductiebeschermer

Onze inductiebeschermers zijn er ook in een flexibele variant.

Ook hierop komen de intense kleuren prachtig tot hun recht. Het materiaal is 1 mm dik met een antraciet onderkant en is magnetisch, waardoor die netjes recht op je inductie kookplaat blijft liggen. Tijdens het koken leg je hem opzij of plak je hem tegen je rvs-koelkast.

De flex variant is net als de harde versie makkelijk te reinigen onder de kraan met keukenreiniger of afwasmiddel en een zachte doek.

Inductiebeschermer met Amalfi Kust

De flex variant is ongeveer de helft goedkoper dan de harde variant. De prijs van de harde variant kun je altijd nagaan in de shop.  Alleen het formaat bepaalt de prijs en is altijd all-in; dus inclusief gratis koerierslevering in slechts 5 werkdagen en btw.

Voorbeeld: Voor formaat 88×52 is de prijs voor de harde variant €122 en voor de flex variant €65. Beide prijzen zijn all-in. En bij de harde variant ontvang je er uiteraard ook de gratis beschermnoppen bij.

Wil je de flex inductiebeschermer bestellen, neem dan contact met ons op voor een factuur.

“Inductiebeschermers haal je altijd van je kookplaat af tijdens het koken. Wacht met terugplaatsen van je inductiebeschermer tot je kookplaat is afgekoeld. En zet geen hete pannen op je inductiebeschermer.”

Daarom dus een inductiebeschermer

Bespaar jezelf een hoop stress en frustratie met een inductiebeschermer op je inductiekookplaat.
Deze perfecte oplossing beschermt je kookplaat tegen vlekken en krassen, verlengt de levensduur van jouw kookplaat én hij geeft je keuken een prachtige uitstraling. Een prachtige en duurzame 3-in-1 oplossing!