De leukste keuken ideeën voor 2023

Van ons blog

De leukste keuken ideeën vind je bij Kunst in je Keuken!

Zoek je leuke ideeën om je keuken op te fleuren? Zonder veel geld uit te geven en zonder ingewikkelde verbouwing? Laat ons je inspireren. En dan bedoelen we eigenlijk, laat je inspireren door klanten die je zijn voorgegaan. Veel mensen zijn namelijk erg creatief en hebben vaak zelf de leukste ideeën voor de keuken. En wij helpen daar graag bij.

De eenvoudigste manier om je keuken een andere uitstraling of een totale make-over te geven is met een prachtig wandpaneel. Bij Kunst in je keuken maken we die op maat, gemaakt in ons eigen productiehuis in Nederland. Wij leveren er gratis onze oersterke plakstrips met klittenband bij, waarmee je hem na een tijdje ook makkelijk weer kunt loshalen om hem om te wisselen voor een andere.

Bestellen is heel eenvoudig. Hieronder lees je al onze tips voor het maken van de juiste keuzes.

Of kijk bij de reviews voor foto’s van eerdere klanten en doe daar de leukste keuken ideeën op

“Veel klanten vinden het een leuk idee om per seizoen hun keuken te veranderen. Hoe eenvoudig om een andere look te creëren door je spatscherm voor een andere om te wisselen. Mmdat onze materialen weer en vochtbestendig zijn hang je de andere net zo goed in je tuin, balkon of badkamer.”

Praktische keuken ideeën

Zonder te hoeven breken monteerde deze klant haar nieuwe keuken wandpaneel met Schotse Hooglander eenvoudig op haar bestaande tegels met onze verwisselbare plakstrips met klittenband. Opmeten van de juiste maat en zelf monteren vond ze een ‘eitje’.

Je spatscherm kun je met onze oersterke plakstrips ook heel simpel vastzetten op je bestaande rvs spatplaat of rechtstreeks aan je keukenmuur plakken. Klanten vinden dit dé ideale oplossing.

leukste-keuken-ideeën-spatscherm-met-schotse-hooglander-in-zwart-wit

Wat een goed idee!

Een keuken wandpaneel achter je fornuis, kraan of aanrecht zorgt voor bescherming van je keukenmuur, die vrij blijft van kookspetters. Dit is niet alleen handig voor het behoud van je keukenmuur, maar het maakt het ook nog eens een stuk makkelijker om je keuken schoon te houden. En zeg nou zelf, wie houdt er niet van een schone keuken?

Een simpel maar handig keuken idee

Wat zo leuk is aan dit simpele keuken idee is dat onze keuken wandpanelen zijn niet alleen praktisch zijn, maar ook nog eens stijlvol. We bieden verschillende prints aan in onze uitgebreide collectie, maar je kunt ook je eigen foto uploaden om op je wandpaneel te laten drukken. Zo kun je je keuken helemaal naar eigen smaak pimpen.

En niet alleen dat… onze keuken wandpanelen zijn ook nog eens warmtebestendig. Dus als per ongeluk de vlam in de pan slaat, hoef je je geen zorgen te maken dat je mooie achterwand beschadigd raakt.

Het leukste keuken idee

De leukste van alle keuken ideeën is dat onze keuken wandpanelen eenvoudig te monteren zijn. Het ophangsysteem wordt inclusief bij het paneel geleverd en je kunt het paneel zelfs zonder ervaring gemakkelijk ophangen. Zo heb je binnen no-time een nieuwe en frisse look in je keuken. Lees hier alles over goed opmeten en monteren.

keuken_spatscherm_prijs

We maken je achterwand tot op de millimeter op maat. Je bestelling start met kiezen van je favoriete ontwerp uit onze collectie, maar zelf een foto of ontwerp aanleveren kan ook, wij kijken altijd mee of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk.

Het is belangrijk om goed je ideale formaat op te meten. Ook omdat keukenkastjes of afzuigkappen nog wel eens scheef kunnen hangen. Opmeten is heel eenvoudig aan de hand van onze tips ‘Het formaat van je keuken achterwand opmeten‘.

Een keuken idee op maat

Je keuken wandpaneel of meerdere wandpanelen maken we tot op de millimeter nauwkeurig op maat, in ons eigen productiehuis in het noorden van Nederland. Dan weten we zeker dat je achterwand voldoet aan onze kwaliteitseisen, en uitsparingen voor stopcontacten of hoeken, of een afzuigkap die wat hoger hangt, kunnen we dan netjes meenemen tijdens de productie.

Supermakkelijk en je krijgt alles geleverd wat je nodig hebt. Je hoeft de deur dus niet uit voor de leukste keuken ideeën…

“Uiteraard nemen we snel persoonlijk contact met je op, wanneer je hebt gekozen voor een of meerdere uitsparingen of een achterwand over meer muren.”

Wat kost zo’n fantastisch keuken idee eigenlijk?

We begrijpen dat je niet te veel wilt uitgeven aan een keukenrenovatie. Daarom bieden we onze maatwerk keuken wandpanelen aan tegen een hele mooie prijs, die je nergens anders ziet.

Wil je weten wat jouw ideale formaat wandpaneel kost?
➜ Kies je favoriete ontwerp in de collectie
Kies een van de standaard formaten of vul bij ‘Ander Formaat’ je ideale formaat exact tot op de mm

De getoonde prijzen op deze site zijn altijd inclusief:
✔︎ Gratis ophangsysteem
✔︎ Gratis afwerking in mat of glans
✔︎ Gratis koerierslevering binnen 5 werkdagen
✔︎ Inclusief btw

Dus geen gekke verrassingen of oplopende prijzen tijdens het bestelproces.

KIJK op de socials om geïnspireerd te raken door creaties van onze klanten