Je keuken spatscherm zonder boren

Van ons blog

Een keuken spatscherm zonder boren; zo werkt het!

Ben je op zoek naar een manier om jouw keuken een stijlvolle upgrade te geven? Maar wil je niet boren? Dan ben je bij Kunst in je keuken aan het juiste adres. Wij maken je keuken spatscherm exact op maat, die je vervolgens eenvoudig zelf kunt monteren zonder boren.

Voor de montage kun je bij de bestelling van je keuken spatscherm kiezen voor onze oersterke plakstrips waarmee je hem zonder boren rechtstreeks op je tegels, keukenmuur of op je huidige spatscherm plakt. Je hoeft dus niks te slopen en je hoeft ook geen aanpassingen in je keuken te doen. Da’s makkelijk!

Ook over meerdere wanden zonder boren

Van spatplaten tot spatschermen en van één keukenachterwand tot meerdere die de hoek om lopen: allemaal zet je ze eenvoudig vast zonder boren. Voor elk budget en voor elk type keuken is er wel een geschikte oplossing te vinden. En het mooist van alles is dat je alles wat je nodig hebt allemaal eenvoudig online kunt bestellen en binnen een week thuis kunt laten bezorgen. Geen gedoe met lange wachttijden of dure installateurs. Zo houden we de prijs ook laag.

Je spatscherm monteren zonder boren – verwisselbare plakstrips

Voor keuken spatschermen tot 120 cm breed leveren we GRATIS verwisselbare ophangstrips mee. Daarmee plak je je spatscherm super stevig aan je muur met ons oersterke zelfklevende klittenbandsyteem en kun je hem ook makkelijk weer loshalen.
Zo kun je je spatscherm eenvoudig vervangen.

Veel van onze klanten vinden het leuk om per seizoen hun keuken spatscherm te wisselen voor één met een andere mooie afbeelding. De andere hangen ze dan bijvoorbeeld in de tuin of badkamer. Onze materialen zijn namelijk niet alleen goed bestand tegen warmte, maar ook tegen vocht en weersinvloeden. Al onze materialen zijn uitgebreid getest en van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie over onze ophangsystemen vind je in onze FAQ.

Je hele keuken achterwand monteren zonder boren, permanente plakstrips

Bij keuken achterwanden breder dan 120 cm leveren we geheel GRATIS onze permanente plakstrips met oersterke hechting.

Denk bij bredere keukenachterwanden aan een paneel dat achter het gehele aanrechtblad doorloopt, en bijvoorbeeld uitsparingen nodig heeft voor stopcontacten of uitsneden voor bovenkastjes. Of die de hoek omgaat en waarbij de afbeelding doorloopt. Er kan in ieder geval heel veel!

Deze grote achterwanden zul je misschien wat minder snel willen omwisselen. Daarom leveren we bij deze permanente plakstrips, waarvoor geldt; vast is vast…

keuken_spatscherm_zonder_boren

Met onze oersterke ophangstrips monteer je keuken spatscherm zonder boren

Beide type ophangstrips hechten stevig aan verschillende gladde oppervlakken, zoals geschilderde of gestucte muren, tegels, metaal, rvs, hout en plastics!

Instructies voor het eenvoudig vastplakken van je keuken spatscherm of hele achterwand zonder boren worden meegeleverd met de ophangstrips.

Upload zelf een mooie foto

Wist je dat je ook zelf een mooie foto kunt uploaden? Wij controleren of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk en zetten hem op je spatscherm of achterwand. Denk aan een zelf gemaakte foto – smartphones hebben tegenwoordig zeer goede camera’s, waardoor veel foto’s geschikt zijn voor een mooie afdruk.

Je kunt ook kosteloos of voor een paar euro geschikte foto’s vinden op stockphotosites. Meer informatie daarover en aan welke voorwaarden een grschikte foto moet voldoen lees je in dit blog.

KIJK op de socials