Een keukenachterwand met eigen foto in 3 simpele stappen

Van ons blog

Een keukenachterwand met eigen foto regel je makkelijk zelf

Wil je je keuken persoonlijker maken? Hoe leuk is het dan om je keukenachterwand met eigen foto samen te stellen. En tot op de millimeter precies op maat, zodat hij perfect past.

Bestellen eenvoudig in drie simpele stappen: 
1- Formaat doorgeven
2- Foto uploaden
3- Montagesysteem kiezen
KLAAR!

kunstinjekeuken_keukenachterwand_met_een_mooie_eigen_foto_klif_hagedis

Perfect op maat en in museumkwaliteit

Opmeten van exact het juiste formaat voor in jouw keuken kun je namelijk supermakkelijk zelf aan de hand van onze instructies. Je keukenachterwand maken we in het formaat dat je aan ons hebt doorgegeven en past dus precies. Zelfs met uitsparingen voor stopcontacten of bovenkasten. Uiteraard nemen we contact met je op bij een of meer uitsparingen.

Je keukenachterwand maken we van 3 mm dik aluminium. Dit is een stevig combinatiemateriaal van twee lagen aluminium met een witte toplaag aan de voor- en achterzijde en een zwarte harde kern. Op het hoogwaardig lichte materiaal met super glad oppervlak drukken we je gekozen afbeelding met hittebestendige inkt. Je afbeelding komt daarmee in helder diepe kleuren op je spatscherm voor een prachtige uitstraling, in museumkwaliteit.

Een eigen foto aanleveren voor je keukenachterwand

Je hebt vast wel eens een foto gemaakt tijdens je vakantie, in de dierentuin of van je huisdier die je graag op een bijzondere plek in je huis wilt hangen. Smartphones hebben tegenwoordig zulke geavanceerde camera’s dat je meeste eigengemaakte foto’s haarscherp en groot genoeg zijn voor een mooie afdruk in groot formaat. Die kun je mooi gebruiken.

Dus heb je een te gekke foto in je telefoon, of op je tablet of laptop? Upload die dan rechtstreeks naar onze site. Wij controleren bij eigen foto’s áltijd of ze voldoen aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk.

Wij nemen binnen 24 uur persoonlijk contact met je op, wanneer je een achterwand besteld met uitsparingen of de hoek om met meerdere panelen, om de juiste afmetingen en wensen door te spreken.

Maak jouw keuken persoonlijk

Hoe leuk is zo’n persoonlijke keukenachterwand met een eigen foto achter je fornuis of kraan? Of misschien wil je hem wel achter je hele aanrechtblad.

Zo’n haarscherpe EYECATCHER springt altijd in het oog als je de keuken in komt of uitgebreid staat te koken… En heel makkelijk schoon te maken met keukenreiniger of afwasmiddel en een schoonmaakdoekje.

Veel persoonlijker dan saaie tegels of een rvs plaat. Of erger nog, een keukenmuur met kookspetters die je niet goed schoon krijgt.

Keukenspatscherm-met-een-mooie-eigen-foto-tekst

Kind kan de was doen

Een bijkomend voordeel; onze keukenachterwanden zijn supermakkelijk schoon te maken, met keukenreiniger of afwasmiddel, en een schoonmaakdoekje. Je keukenachterwand met eigen foto maken we van spat- en hittebestendig materiaal.

Aan de hand van onze inmeetinstructies, meet je eenvoudig zelf jouw gewenste formaat op. En met onze GRATIS geleverde ophangsystemen met bijgeleverde instructies hang je hem makkelijk zelf op. Zelfs als je geen handige Harry of Harriët bent. Zo hoef je dus niet de hele dag thuis te blijven wachten op iemand die komt inmeten of een dure installateur. Je hoeft zelfs niet eens te boren.

Zoek je liever zelf online een foto uit, die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk, lees dan de handige tips in dit blog.

KIJK op de socials