Spatscherm voor je Ikea keuken

Van ons blog

Vind hier je spatscherm voor je Ikea keuken

Ben je op zoek naar een nieuw spatscherm voor je Ikea keuken? Maar je twijfelt welke je zal nemen? En of je wel de allermooiste gaat vinden in de Ikea tussen alle keukens, of dat je die makkelijk vanuit je luie stoel online bestelt bij Kunst in je keuken?

Bij Ikea hebben ze een standaard collectie spatschermen voor de keuken, maar je kunt ook je eigen creativiteit gebruiken en voor iets persoonlijkers kiezen. Bij Kunst in je keuken kun je namelijk een uniek spatscherm laten maken. Waarbij je kunt kiezen tussen een ontwerp uit onze collectie of zelf een eigen foto aanleveren.

spatscherm_voor_je_ikea_keuken

Kies voor hoogwaardig materiaal

Je spatscherm, met museumkwaliteit afdruk, maken we van aluminium, waarbij je kunt kiezen tussen mat en zijdeglans.

Het is glad en stevig materiaal dat goed beschermd tegen kookspetters.

Na het koken maak je het scherm makkelijk schoon met een zachte doek en afwasmiddel of keukenreiniger. Het materiaal is warmte-, water- en weersbestendig. Dus ook in je buitenkeuken doen onze spatschermen het goed!

Bestellen doe je eenvoudig online in drie stappen

1. Het formaat van je spatscherm opmeten
2. Je afbeelding of foto kiezen
3. Afwerking en montagesysteem kiezen

1. Het formaat van je spatscherm opmeten

Spatscherm tot op de millimeter passend

Onze spatschermen passen overal, omdat jij ze precies passend kunt maken. Wil je net een afwijkend formaat? Dat is dus geen probleem. Om je spatscherm voor je Ikea keuken precies op maat te maken hebben we tot op de millimeter precies de afmetingen nodig. Lees hier alles over hoe je jouw spatscherm goed opmeet.

En heb je uitsparingen voor een stopcontact of je bovenkastje nodig? Ook weer geen probleem. Geef dit ook door tijdens je bestelling zodat jij heel gemakkelijk de spatwand aan je wand of huidige rvs achterwand monteert.

2. Je afbeelding of foto kiezen

Spatscherm met foto uit onze collectie

Als je kiest voor een ontwerp uit onze collectie, dan weet je ook dat je, net als bij Ikea, een kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt. Onze spatschermen zijn gemaakt van duurzaam aluminium en hebben een prachtige afwerking. Bovendien heb je bij ons keuze uit verschillende formaten, designs en patronen, zodat er altijd wel een spatscherm is dat bij jouw keuken past.

Spatscherm met je eigen foto

Wil je een écht uniek spatscherm in je Ikea keuken? Dan kun je ervoor kiezen om zelf een foto aan te leveren. Bijvoorbeeld een foto van een mooie vakantieherinnering, een zelfgemaakte foto van een bijzonder moment of een foto van een mooi kunstwerk.

Bij Kunst in je keuken kun je jouw eigen foto uploaden en laten afdrukken op een spatscherm op maat. Zo creëer je niet alleen een functionele achterwand voor je keuken, maar ook een persoonlijk kunstwerk dat jouw keuken een unieke uitstraling geeft.

Bij het aanleveren van een eigen foto is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van de foto. De foto moet van goede kwaliteit zijn om een scherp en helder resultaat te krijgen op het spatscherm. Daarnaast is het handig om de afmetingen van de foto te controleren en te vergelijken met de afmetingen van het spatscherm dat je wilt bestellen. Zo voorkom je dat delen van de foto worden afgesneden of dat er lege ruimtes ontstaan op het spatscherm.

TIP: Wat is een goede foto voor op je spatscherm?

Aan welke voorwaarden ze moeten voldoen voor een pixel perfecte afdruk lees je in dit artikel. Hierin staan ook een aantal super handige linkjes naar stockphotosites. Op dit soort websites kun je prachtige foto’s vinden, die je voor een paar euro – of zelfs gratis – kunt downloaden. Deze foto’s zijn scherp én groot, waardoor ze zeer geschikt zijn als foto voor op je spatscherm voor je Ikea keuken.

3. Afwerking en montagesysteem kiezen
 

Mat of zijdeglans, en hoe ga je het scherm bevestigen?

Voor de afwerking van je spatscherm kun je kiezen uit een mat of een glanzende uitvoering. Om weerspiegeling te voorkomen heeft onze glansafwerking een zijdeglans uitstraling. Kun je niet kiezen? Tijdens het bestellen geven we je tips voor de verschillende uitvoeringen.
 
Hetzelfde geldt voor het montagesysteem dat je bij je scherm geleverd krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor plakstrips, zodat je nog een keer van scherm kunt wisselen. Het fijne hieraan is ook dat je niet hoeft te boren. Maar misschien vind je het mooier om je spatscherm ‘zwevend’ aan de muur te hebben. Ook dit leggen we uit wanneer je door de stappen van bestellen doorloopt. Wil je ons advies? Neem dan gerust contact op.

Je bestelling bevestigen voor je Ikea keuken

En dat  zijn alle stappen. Controleer nog even goed de afmetingen voordat je gaat afrekenen… Alles goed gemeten? En goed in het bestelformulier ingevuld? Mooi! Reken af met Ideal, Bancontact, Creditcard of PayPal om je bestelling te bevestigen en je hebt binnen 5 werkdagen je spatscherm in huis.
 
Heb je voor een eigen foto gekozen? Dan controleren wij altijd nog even of de foto geschikt is voor een hoog kwalitatieve afdruk. Zo weet je zeker dat je afbeelding op je spatscherm van hoge kwaliteit is.

Combineer je spatscherm voor je Ikea keuken

Een spatscherm is ook leuk te combineren met een inductiebeschermer. Zoek twee prints uit die goed bij elkaar passen of kies één foto die we netjes laten doorlopen. Je vindt er genoeg in onze collectie. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op onze sociale mediakanalen voor inspiratie Pinterest, Instagram  en Facebook.

En laat je ook vooral inspireren door klanten die je zijn voorgegaan. Hun foto’s en aanbevelingen vind je bij de reviews op onze website en op onze Facebook en Instagram pagina’s.

 

Keukenspatscherm_eigen_foto

Klaar om je Ikea keuken te upgraden?

Dus of je nu kiest voor een spatscherm met ontwerp uit onze collectie of liever zelf een mooie eigen foto aanlevert, bij kunstinjekeuken.nl vind je altijd een spatscherm dat perfect past in jouw Ikea keuken. Een functionele én persoonlijke toevoeging aan jouw keukeninterieur. Zo wordt koken nog leuker!
 
Bekijk hier onze collectie of upload je eigen foto en bestel vandaag nog jouw persoonlijke keuken spatscherm!