Exclusief: Een unieke keuken achterwand bij jouw keuken stijl.

Van ons blog

Unieke keuken achterwand voor iedere keukenstijl en elk budget.

De keuken achterwand is vaak een vergeten onderdeel bij het ontwerpen van je nieuwe keuken. Dat is ècht een gemiste kans, want een gepersonaliseerd spatscherm bij je kookplaat, geeft je keuken direct een luxe upgrade en een persoonlijke touch. Daarnaast is het natuurlijk ook heel praktisch dat een hittebestendige aluminium keuken achterwand veilig, makkelijk schoon te maken en duurzaam is. Nu alleen nog even kiezen welk design bij jouw keuken past. Ik help je op weg met stijladvies.

 

Heb jij een landelijke keuken? Ga dan voor een keuken achterwand met je lievelingsdier

Een achterwand met je favoriete dier van het land past perfect bij de landelijke keuken. De robuuste houten elementen, de natuurtinten en kastjes met een motief zijn een fraai decor voor je een prachtige dierenprint. Het beeld zal een fraaie aanvulling zijn in jouw warme en gezellige keuken.

Keuken achterwand fries met veulen

Heb jij een klassieke keuken? Kies dan een klassieker op je achterwand.

Deze keuken achterwand is met recht een klassieker. Want het stilleven uit de 17e eeuw past perfect in het klassieke interieur van de keuken. Dat komt doordat de natuurlijke elementen, het warme gevoel en de donkere tinten van deze woonstijl, perfect samenkomen in deze keuken achterwand. En dat is precies het gevoel van luxe leven dat bij de landelijke keuken hoort. Sjiek en klassiek!

Keuken achterwand stilleven met vruchten en bloemen van Balthasar van der Ast

 

Heb jij een vintage keuken? Durf te kiezen voor een abstracte achterwand

Voor een durfal zoals jij, is een eyecatcher keuken achterwand geen punt. Jouw keuken is tot in de puntjes uitgedacht en je gaat een risicootje niet uit de weg. Dat betekent dat je speelt met vormen, combineert met kleur en materialen met elkaar mixt. Daarom is een abstract als achterwand heel mooi in jouw keuken. Zoals deze prachtige foto van Wieteke de Kogel. Vier de vorm als kunstwerk. In jouw keuken kan dat!

Keuken achterwand -Opposites-Wieteke-de-Kogel

Een design keuken: dan adviseer ik vaak een strakke keuken achterwand

Minder is meer in jouw keuken. En omdat je voor hoogstaande materialen kiest, heeft je keuken een luxe uitstraling. Kies daarom voor een achterwand die mooi mixt met jouw keuken. Geen heftige print maar juist clean en rustig. Dit betekent dat jouw keuken achterwand ook minimalistisch en strak moet zijn. Je trekt de aandacht door weinig te laten zien en tot de verbeelding te spreken. Die kunst beheer jij tot in de puntjes en dat mag je laten zien!

Keuken achterwand splash Kunstinjekeuken_keukenachterwand_spatscherm_Keukenachterwand splash

 

Heb jij een romantische keuken? Dan matcht een lieve achterwand met bloemen perfect.

Want in jouw romantische keuken vind je zachte kleuren en zachte vormen. Een keuken achterwand met je favoriete bloemen is daarom een prachtige aanvulling. Of je voor een boeket of een losse bloem kiest maakt niet uit. De bloem staat voor zacht maar ook voor kracht. En dat is helemaal jouw stijl.

Keuken achterwand spatscherm veldbloemen blauw en rood

Dé trend van dit moment: De zwarte keuken. Welke achterwand kies jij?

Dé hit van het moment is natuurlijk de zwarte keuken. Deze prachtige stoere keuken kan prima een in het oog springende achterwand hebben. Daarom kies je voor groot. En misschien ook wel voor kleur. Want het ingetogen donker krijgt direct een extra verdieping door het toevoegen van een statement piece. Durf jij het aan? Dan kan je op heel veel oeh’s en aah’s rekenen van je bezoek!

Keuken achterwand melkmeisje vermeer

Ontwerp een unieke achterwand voor jouw keuken

Nog niet gevonden wat je zocht? Ik help je graag met een vrijblijvend persoonlijk advies. Dan vertel ik je over alle mogelijkheden voor de achterwand in jouw mooie keuken. Want je kunt één van de prachtige beelden uit de collectie kiezen, maar eigenlijk is alles mogelijk. Bijvoorbeeld het uploaden van een eigen foto. Die verwerken we dan tot een mooi kunstwerkje. En ik lever het kunstwerk gratis bij je af. Zo kun jij iedere dag blij aan de kook. En daar word ik weer blij van!