Hittebestendig spatscherm

Van ons blog

Hittebestendig spatscherm – Wanneer je een keuken spatscherm of hele keukenachterwand bestelt wil je natuurlijk weten of je die veilig achter je gasfornuis of inductie kookplaat kunt plaatsen. Onze spatschermen maken we van hoogwaardig aluminium met een hittebestendigheid van rond de 100 graden celsius. In combinatie met onze vlek- en hittebestendige watervaste inkt is ons materiaal uitermate geschikt achter ieder fornuis: inductie én gas.

Het 3 mm dik aluminium is een hoogwaardig stevig combinatiemateriaal van twee lagen aluminium met een witte toplaag aan de voor- en achterzijde en een zwarte harde kern. Op het hoogwaardig lichte materiaal met super glad oppervlak drukken we je gekozen afbeelding met hittebestendige inkt. Je afbeelding komt daarmee in helder diepe kleuren op je spatscherm voor een prachtige uitstraling.

 

Bekijk bij de reviews foto’s van klanten die je zijn voorgegaan.
Liever meteen bestellen? Ga dan direct naar de collectie…

 

aluminium_keuken_spatscherm

 

 

Voor je keuken spatscherm of hele achterwand kun je kiezen voor een matte of glanzende uitstraling. Onze ervaring is dat klanten bij de kleinere spatschermen achter fornuis of kraan vaker kiezen voor mat en voor de bredere keuken achterwanden achter het gehele aanrechtblad voor glans. Kies je voor een matte uitstraling dan is er geen enkele weerspiegeling in je spatscherm en geniet je volop van je afbeelding vanuit elke hoek en lichtinval. Liever glans? Dan leveren we je achterwand niet in hoogglans, maar met een zijdeglans coating om weerkaatsing van licht en spiegeling van de rest van je keuken in je spatscherm zoveel mogelijk te beperken. Je afbeelding komt zo dus altijd maximaal tot zijn recht. Dit is ook een van de redenen waarom we de achterwanden niet van glas maken. Dat vinden wij zonde van de door jou zorgvuldig uitgekozen afbeelding.

 

Uitsparingen voor stopcontacten kunnen we meenemen tijdens de productie. Ook is het mogelijk om een achterwand te bestellen met een afbeelding die mooi doorloopt over meerder panelen.

Keuken_achterwand_Amsterdam

De bestelling van je keuken spatscherm begint met het uitzoeken van een mooie afbeelding. Je kunt kiezen voor een design uit onze collectie of je kunt een mooie eigen foto uploaden. Daarna loop je eenvoudig het hele bestelproces door.

 

“Wist je dat we van hetzelfde materiaal ook prachtige inductie beschermers maken? Door ons stevige aluminium krullen ze niet om in de hoeken. Geef bij je bestelling aan dat het om een inductie beschermer gaat en we leveren die met vier beschermnoppen, daarmee voorkom je krassen op je kookplaat.

Tijdens het koken zet je je inductiebeschermer eenvoudig tegen je achterwand tegen kookspetters, waarna je hem makkelijk kunt schoonmaken. Is je inductie kookplaat afgekoeld dan leg je je inductiebeschermer er eenvoudig weer op. Ook de inductie beschermers komen met een mat of glans uitstraling naar keuze.”

x Leila