Zelf uitsneden maken voor stopcontacten in je keukenachterwand of spatscherm

Van ons blog

Je wilt een spatscherm bestellen maar er moeten hoeken uit voor je bovenkastjes, of een uitsparing voor een stopcontact. Die kunnen wij allemaal voor je meenemen tijdens het productieproces. Net zo makkelijk!

Maar doe je het liever zelf en ben je een beetje handig, dan kun je de uitsnede ook zelf maken. Dat is eenvoudig met een gatenboor of decoupeerzaag op lage snelheid. Bekijk ook dit leuke filmpje van Esther – een van onze klanten. Zij laat zien hoe zij haar prachtige achterwand langs haar hele aanrechtblad heeft geïnstalleerd en zelf de uitsneden voor de stopcontacten heeft gemaakt.

De spatschermen en hele achterwanden maken wij van hoogwaardig aluminium. Op de achterwanden achter het gehele aanrechtblad brengen wij een extra zijdeglans of matte beschermcoating aan naar keuze.

Note: Achterwanden van acrylglas maken wij alleen nog op verzoek achter kranen of inductiekookplaten die wat verder van de hittebron af staan. Acrylglas is minder hittebestendig dan aluminium. De manier van uitsparingen maken is voor aluminium en acrylglas hetzelfde.

Bekijk hieronder de voorbeeldfilmpjes hieronder over het maken van uitsneden.

Succes!