Keuken spatscherm zonder boren

Van ons blog

We hebben iets nieuws! Je kunt je keuken spatscherm ook vastzetten zonder te boren Voor de bevestiging van je spatscherm kun je nu ook kiezen voor ophangstrips waarmee je hem zonder boren rechtstreeks op je tegels, op je muur of op je oude spatscherm plakt. Je hoeft dus niks te slopen en je hoeft ook geen aanpassingen in je keuken te doen. Da’s makkelijk!

Kies je voor verwisselbare ophangstrips, dan plak je je spatscherm super stevig aan je muur met een oersterk zelfklevend klittenbandsyteem en kun je hem ook makkelijk weer loshalen. Zo kun je je spatscherm eenvoudig vervangen – veel klanten vinden het namelijk leuk om elk seizoen een ander spatscherm op te hangen. De andere hang je dan bijvoorbeeld in je tuin of badkamer. De spatschermen zijn namelijk niet alleen goed bestand tegen warmte, maar ook tegen vocht en erosie.

Je kunt ook kiezen voor permanente plakstrips met een oersterke hechting. Daarvoor geldt; vast is vast… Al onze materialen zijn uitgebreid getest en van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie vind je in onze FAQ. Instructies voor het eenvoudig vastplakken van je keuken spatscherm zonder boren worden meegeleverd met de ophangstrips.

Beide type ophangstrips hechten goed aan verschillende oppervlakken, zoals geschilderde of gestucte muren, tegels, metaal en plastics. Is je wand poreus of heel hobbelig, dan vinden de ophangstrips onvoldoende grip en zul je wel moeten boren. Kies dan voor een ophangsysteem met schroeven, zoals ophangplaten of afstandhouders. In het filmpje op onze homepage is het spatscherm vastgezet met afstandhouders en hangt hij ‘zwevend’ op 2 centimeter afstand van de muur. Zo mooi!

x Leila