4 redenen voor een spatscherm van KIJK

Van ons blog

De spatschermen van Kunst in je Keuken

Je kent het vast wel: na het eten ruim je alles op, neemt je aanrecht af en stuit op vetspetters rond je kookplaat. Zeker wanneer je lekker hebt staan kokkerellen als een echte Masterchef, dan zitten de spetters en vlekken overal. Zo ook op jouw keukenmuur.

Wiens idee was het ook alweer om de keukenmuur alleen een likje verf te geven?
Of om die witte tegeltjes boven de kookplaat te laten plaatsen?
Wat een drama om je voegen schoon te krijgen; de flessen Dasty vliegen er vast doorheen.
Hoog tijd voor een spatscherm!

Waarom een spatscherm van KIJK aan jouw keukenmuur?

Waarom kies je voor een spatscherm van Kunst in je Keuken voor op jouw keukenmuur? Je kent het vast wel: na het eten ruim je alles op, neemt je aanrecht af en stuit op vetspetters rond je kookplaat. Zeker wanneer je lekker hebt staan kokkerellen als een echte Masterchef, dan zitten de spetters en vlekken overal. Zo ook op jouw keukenmuur. Wiens idee was het ook alweer om de keukenmuur alleen een likje verf te geven? Of om die witte tegeltjes boven de kookplaat te laten plaatsen? Wat een drama om je voegen schoon te krijgen; de flessen Dasty vliegen er vast doorheen. Tijd voor een spatscherm op maat!

1. Een spatscherm is de ideale oplossing

Stop met zwoegen om die tegeltjes of je keukenmuur schoon te krijgen. En kies voor een keukenachterwand van Kunst in je Keuken! Een keukenachterwand of -spatscherm is niet alleen een handige oplossing, maar ook een mooie en simpele upgrade van je keuken. We maken ze op maat en ze zijn bij ons verkrijgbaar met vele designs. Maar je kunt ook een eigen foto of favoriete quote door ons op je keukenachterwand laten plaatsen.

Nu horen wij je denken: ‘Wat een werk!’ Wat nu als we je vertellen dat dat helemaal niet veel werk is; dat je geen klusjesman, tegelzetter of stukadoor hoeft in te huren en dat het zo geregeld is! Dan wordt de keuze al een stuk simpeler, toch? Een spatscherm met jouw favoriete afbeelding, perfect op maat. Die je makkelijk zelf kunt bevestigen, met onze simpele instructies, zonder te hoeven boren. En die je eenvoudig kunt afnemen met een schoonmaakdoekje met gewone keukenreiniger of afwasmiddel. Jammer voor de Dasty-winkel, maar wel heel mooi voor jouw keukenmuur en zeker voor je budget! Ideaal!

2. Millimeter Maatwerk

Je hebt ze vast vaker voorbij zien komen; spatschermen met een prachtige afbeelding. Je zit klaar om te bestellen en komt er vervolgens achter dat een standaardmaat niet op jouw keukenmuur past. Dat is balen! Maar voordat je op Funda gaat zoeken naar een ander huis en je huis te koop zet, lees eerst verder… Want wij hebben de oplossing!

Bij Kunst in je Keuken hebben wij hier namelijk goed over nagedacht. Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde keuken heeft met dezelfde afmetingen. Of misschien hangt jouw afzuigkap of bovenkastje lager, of heb je één of meerdere stopcontacten op jouw keukenmuur. Misschien wil je wel een keukenachterwand over de gehele lengte, en de hoek om of ga je groot groter grootst en bedek jij jouw gehele keukenmuur? Waar je ook voor kiest, Kunst in je Keuken levert maatwerk.

Formaat_keukenachterwand_opmeten_kijk

Op ‘Het formaat van je keuken achterwand opmeten‘ vind je eenvoudige uitleg over het goed inmeten van jouw keukenmuur. Hierna maken wij je spatscherm of hele achterwand tot op de millimeter nauwkeurig op maat, én we zorgen er ook voor dat we die uitsneden voor je afzuigkap of dat keukenkastje en eventuele stopcontacten meenemen tijdens de productie.

Uiteraard nemen we snel persoonlijk contact met je op als je hebt gekozen voor een of meerdere uitsparingen of een achterwand over meer muren.

3. Materiaalkeuze spatscherm

Bij Kunst in je Keuken kies je voor kwaliteit. Door jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet werkt. Zo lijkt een keuken achterwand van glas bijvoorbeeld ideaal; het is makkelijk schoon te maken, hittebestendig en glanst mooi. Je favoriete afbeelding erop en je bent klaar. In de praktijk eigenlijk wel jammer dat je die prachtige afbeelding niet goed kunt zien door de weerspiegeling van licht van je afzuigkap en door je ramen. Je ziet continu jezelf en de rest van je keuken in de weerkaatsing van je nieuwe spatscherm. Voor je het weet is je keuken achterwand een doorn in het oog.

aluminium-wandpaneel-kijk

Daar hebben wij bij Kunst in je Keuken rekening mee gehouden. En kun je genieten van je haarscherpe / pixel perfecte keukenachterwand in museumkwaliteit zonder dat je jezelf weerspiegelt ziet. Deze is ook hittebestendig en net zo makkelijk schoon te maken. Daarnaast kun je kiezen tussen een matte of zijdeglans uitstraling. Bij beide heb je geen last van de weerspiegeling of weerkaatsing van lichtinval van de lamp van je afzuigkap of van het keukenraam. Je zal dus in een echte spiegel moeten kijken of je haar goed zit wanneer je kookt voor je date…

Kijk vooral ook bij reviews voor de ervaringen van eerdere klanten.

4. Veel keuze in spatschermen

Bestellen bij Kunst in je keuken begint met kiezen van je favoriete ontwerp. In onze uitgebreide collectie spatschermen vind je vele verschillende designs. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kunstwerk, zoals het Melkmeisje van Johannes Vermeer of een stilleven van een andere ‘oude meester’ uit het Rijksmuseum, zoals de bloemen van Jan Davidszoon de Heem. Een mooi landschap met lavendel of een zonsondergang op het strand. Geef je jouw favoriete stad liever een prominente plek op je keukenmuur, of ga je liever voor een unieke artistieke afbeelding van een van onze Nederlandse fotografen Wieteke de Kogel of Nicolet Jager?

Je kunt ook kiezen uit verschillende structuren, zoals leatherlook, marmerlook, een egale kleur of toch liever een witte of matzwarte keukenachterwand? Of ben je een dierenliefhebber en vind je de Schotse Hooglander of een stoere Tijger geweldig? Of zelfs je eigen huisdier of paard? Ben je een echte foody, dan kun je kiezen voor een spatscherm met sushi, kleurrijk fruit of kruiden. Je ziet… hier bij Kunst in je keuken heb je veel keuzes en mogelijkheden.

Keuken_achterwand_zwart

Eigen ontwerp
Liever een spatscherm met eigen foto of je favoriete tekst? Dat kan! Een ontwerp met tekst maken we voor je in overleg.
En voor een eigen foto geldt dat een scherpe foto van minimaal 1MB groot vaak al geschikt is.
Wij kijken altijd mee of die voldoet aan de voorwaarden voor een pixel perfecte afdruk. Bestel dus gerust, want we controleren altijd meteen of die geschikt is. We zullen dus nooit een ongeschikte foto afdrukken.
Op verschillende stockphotosites kun je ook prachtige foto’s vinden.
Aan welke voorwaarden die moeten voldoen lees je hier: Geschikte foto voor keuken spatscherm.

Eenvoudig wisselen van spatscherm
Heb je meerdere favoriete afbeeldingen, bedenk dan dat je ook makkelijk kunt wisselen van achterwand. Je hoeft niet te boren en met onze plakstrips met klittenband is het verwisselen van je spatscherm echt super makkelijk. Omdat onze materialen naast hittebestendig ook vocht- en weersbestendig zijn, hang je je ‘oude’ spatscherm gewoon in je badkamer of in de tuin. In de woon- of slaapkamer kun je die natuurlijk ook laten shinen!

Nu weet jij waarom je kiest voor een keukenspatscherm van Kunst in je Keuken.

  • Het is een ideale oplossing om jouw keukenmuur te beschermen tegen vetspetters, je hoeft niet te boren, en geen klusjesman of stukadoor in te huren.
  • Kunst in je Keuken levert tot op de millimeter nauwkeurige maatwerk achterwanden; ook wanneer er stopcontacten aanwezig zijn. Levering is altijd binnen 5 werkdagen en jouw achterwand wordt strak en stevig verpakt. Zo vervoeren we geen loze lucht, dat scheelt weer ruimte en ritjes, en is dus beter voor het milieu!
  • Onze hoogwaardige materiaalkeuze van museumkwaliteit zorgt ervoor dat jij daadwerkelijk jouw afbeelding ziet, omdat deze optimaal zichtbaar is bij elke lichtinval.
  • Bij ons vind je niet alleen jouw favoriete afbeelding, maar kun je ook een eigen foto uploaden of een favoriete uitspraak, quote of dichtregel uploaden. Wordt jouw lasagne altijd geprezen door familie en/of vrienden? Dan is het recept op je achterwand ook een leuke optie; zo geef je jezelf elke dag een welverdiend schouderklopje.

Kunst in je keuken heeft voor iedereen een spatscherm op maat!

KIJK op de socials